Friday, April 29, 2011

Wahai Org Melayu.... Sedarlah...

Salam,

Satu perkara yang tidak diketahui oleh umat Melayu di bumi Malaysia ini terutamanya umat Melayu yang menganggotai sebuah parti yang kononnya parti islam dan juga sebuah lagi parti yang kononnya memperjuangkan keadilan untuk semua. Taktik licik sebuat parti racist iaitu DAP yang didalangi oleh sekumpulan Cina Bangsat yang tidak sedar diri memperalatkan orang-orang Melayu bangang ini demi kelangsungan politik golongan Cina Bangsat ini.

Pada PRN Sarawak tempoh hari, difahamkan ada penceramah dari parti Cina Bangsat yang Ultra Rasist ini telah menyemarakkan semangat perkauman dengan menyeru supaya pengundi-pengundi cina untuk menolak mentah-mentah orang Melayu dan Islam demi kepentingan politik sempit mereka. Ceramah yang diadakan di dalam bahasa cina itu disedari oleh wartawan (difahamkan sebagai wartawan melayu) yang membuat liputan semasa ceramah oleh Cina Bangsat ini dan kebetulan wartawan tersebut fasih dan faham bahasa cina. Penulis yaking umat melayu dari PAS dan PKR tidak menyedari taktik licik golongan Cina Bangsat ini.

Taktik Cina Bangsat yang Ultra Rasist telah berjaya dihidu oleh wartawan tersebut dan perkara ini perlu diberikan perhatian yang sewajarnya oleh semua umat melayu yang beragama Islam yang memikirkan idelogi dan fahaman masing-masing. Tidak mustahil perkara yang sama akan dilakukan juga oleh golongan Cina Bangsat dari parti-parti seperti MCA, Gerakan atau mana-mana parti politik yang dikuasai golongan Cina Bangsat ini.

Penulis ingin menyeru agar seluruh warga Melayu yang beragama Islam untuk bangkit menentang golongan Cina Bangsat ini dari terus menyemai budaya politik perkauman yang sempit demi memastikan kuasa terus diterajui oleh orang-orang Melayu yang beragama Islam.

Allahuakhbar!!!!.... 

No comments:

Post a Comment