Monday, July 25, 2011

GEMPAR!!!...Acara Separa Bogel Di Pulau Pinang....

Baru- baru ini telah diadakan Pertandingan Miss Hard Rock Cafe Penang. Memang hebat dan mendapat sambutan hangat dari segelintir rakyat PP yang tidak perlu bersusah payah untuk menyeberangi sempadan Siam untuk melihat pertandingan seperti ini.


Pulau Pinang dibawah pentadbiran ala 'Khalifah Umar Abdul Aziz' sememangnya hebat dengan kepelbagaian program yang dahulunya tidak pernah diadakan semasa pemerintahan BN. Puak-puak PAS apa cerita ya? Takkan tumpang sekaki kot. Komen-komen la apa yang patut.


Buat pertama kalinya ARAK disediakan semasa sambutan Hari Belia Peringkat Negeri Pulau Pinang. Kalau setakat di Hard Rock Cafe ni apalah sangat. Malah penulis pernah melihat sebuah cafe di ibukota menyedia ARAK secara percuma semasa penulis hadir ke mini konsert sebuat kumpulan rock terkenal tanahair.


Nampaknya kepimpinan Lim Guan Eng semakin bebas melakukan apa saja selagi mereka berkuasa. Ternyata mereka tidak menyerang BN atau UMNO secara terus sebalik menggunakan 'anjing-anjing' belaan mereka yang terdiri dari orang-orang melayu untuk menyerang UMNO dan BN. Lihat saja perhimpunan Bersih 2.0. Dimanakah mereka puak-puak DAP ni? Yang ada cuma Tian Chua dan Chua Jui Meng dari PKR.....

No comments:

Post a Comment